תקציר המתכון: להגיש חם את החציל מעדן.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שורפים את החציל בגז.
שמים את החציל במסננת שירדו הנוזלים.
מקלפים את החציל ומניחים את החציל בצלחת גדולה שטוחה.
מכינים את הטחינה
מוזגים טחינה גטלמית לקערית עד החצי.
מוסיפים את השום ,המלח, והלימון מוסיפים חצי כוס מים קרים מהתמי 4 ומערבבים עד לסמיכות דלילה.
אם הטחינה סמיכה מאוד להוסיף עוד קצת מים ולערבב עד לקבלת דלילות הטחינה.
שופכים על כל החציל בזיגוגים טחינה ומקשטים מעל פרחים של פטרוזיליה.
באהבה מרי שרעבי💋