לןגן

עוגת דבש מעוטרת בריבת חלב בשילוב של תפוחים ואגוזים מקורמלים

מאת: דורית כהן, פורסם: 01/09/2017 | 02:56
עוגת דבש מעוטרת בריבת חלב בשילוב של תפוחים ואגוזים מקורמלים

תקציר המתכון: #הכל_דבש_עם_סאוטר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית, נערבב במים רותחים את הנס קפה ונניח להתקרר.

  2. נערבב בקערה את הקמח המנופה,אבקת אפיה , קינמון ואת אגוזי המלך הגרוסים, כך שהאגוזים לא ישקעו בתחתית העוגה .

  3. בקערה נקציף את החלבונים, ונוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב. נוסיף את החלמונים ונמשיך במהירות נמוכה ,

  4. לאחר מכן , נוסיף את תערובת הקמח, הקינמון,ואבקת האפיה .

  5. ניצוק את הבלילה לתבנית משומנת ונאפה בחום 180 מעלות .

  6. במיקרו, להמיס בפולסים את הריבת חלב, למרוח על העוגה לאחר שהתקררה ,

  7. לפזר את האגוזי מלך והתפוחים ה מקורמלים .

  8. בתאבון ובהצלחה 🌹