לןגן

לחם שוקולד בשחור לבן

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 15/05/2015 | 15:06
לחם שוקולד  בשחור לבן

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

צבע

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק במיקסר

  2. מערבלים בעזרת המלוש

  3. מחלקים לשניים ומכניסים קקאו לתוך חצי מהבצק לצביעה

  4. יוצרים 2 עיגולים ומתפיחים

  5. אפשר להכין לחמניות בשני צבעים

  6. צמות , שבלולים וכו במשחקי הצבעים

  7. ולמלא בממרח שוקולד או קוביות

  8. אחרי שיצרנו צורות מורחים ביצה ומתפיחים שוב

  9. אפיה בחום של 180 מעלות כרבע שעה