לןגן

צואר כבש

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/08/2017 | 09:26
צואר כבש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק על הגז את הטבעות של הצואר עד שכל הקצף יוצא לסנן לשטוף טוב

  2. לסדר בסיר רצועות או קוביות גדולות בצל מעל להניח את הכבש לתבל מלח פפריקה מתקה וחריפה פלפל שחור מעט כורכום פילפל צילי יבש שלם כף שטוחה סוכר 2 שיני שום מעט פיטרוזיליה יבשה שמן מים רותחים עד מעל הבשר להרתיח ולהנמיך לבשל עד לריכוך וצימצום נוזלים