לןגן

מקלעת בצק פילאס ושוקלד -שחיתות!

מאת: נורית גיספן, פורסם: 30/08/2017 | 07:23
מקלעת בצק פילאס ושוקלד -שחיתות!

תקציר המתכון: קינוח שחיתות בכלום עבודה! ולא סתם שחיתות .. אלא דאבל שחיתות!! לא חפיסת שוקולד אחת כי אם שתיים. שוקולד מריר ושוקלד לבן.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפתוח הבצק בעדינות לא לרדד.

  2. להניח בחלק האמצעי בדיוק חפיסת שוקולד מריר

  3. מעל השוקולד המריר להניח את חפיסת השוקולד הלבן.

  4. לחתוך רצועות שוות משני צידי הבצק.

  5. כעת לקלוע בעדינות את הרצועות כך

  6. שכל רצועה תגיע עד הצד השני של השוקולד בהידוק.

  7. שלא תיפתח באפיה. ככה לקלוע את כל הרצועות.

  8. להבריש מעל ביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

  9. לאפות כ-15-20 דקות שמקבל צבע בהיר ואפוי בתחתית.

  10. בתיאבוןןן!