לןגן

קציצות דגים מדג לוקוס עם חומוס גרגירים

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 30/08/2017 | 03:02
קציצות דגים מדג לוקוס עם חומוס גרגירים

תקציר המתכון: מעדןןןןן הכי רכות שטעמתי בחיי (אפשר גם עם כל סוג של דג שאתם רגילים להכין)...

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטחון במטחנה יחד עם

אופן הכנה

  1. לרוטב:

  2. בסיר רחב לשים 1/2 כוס (חד״פ) שמן

  3. להוסיף גמבה רצועות, 3/4 פילפלים ירוקים פרוסים, פלפל אדום חריף פרוס, שיני שום (ראש שלם) חצי קצוצים חצי שלמים, חצי צרור כוסברה

  4. לטגן מעט ולהוסיף 3 עגבניות מגורדות

  5. לאדות מעט ולתבל בכף ורבע פפריקה, כף מרק עוף פרווה, פלפל לבן, מעט תבלין לדג/חריימה, כפית כמון. להוסיף חומוס גרגירים, לערבב הכל ולהוסיף 1 כוס ו 3/4 מים (כוס גדולה) מים רותחים

  6. להביא לרתיחה ולהתחיל להוסיף את הקציצות אחת ליד השניה בצורה מעגלית

  7. להוסיף כוסברה קצוצה מעל הכל ולסגןר מכסה לבשל תחילה על אש בינונית

  8. ולאחר מכן להוריד ללהבה נמוכה

  9. לקחת כוס חד פעמית לשים 3 כפות שמן ולערבב עם מעט* פפריקה ולשפוך מעל הקציצות

  10. מידי פעם להשקות את הקציצות עם רוטב מהצד

  11. לבשל כ 30-40 דקות . בהצלחה, סיון❤️