לןגן

שוק וירך של כבש בתנור על מצע ירקות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 29/08/2017 | 13:34
שוק וירך של כבש בתנור  על מצע ירקות

תקציר המתכון: מנה חגיגית יוקרתית וצבעונית והכי מפנקת שיש ואגלה לכם בסוד: הכי קלה להכנה וטעימה פצצות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעשות בכבש חריצים ולהכניס 4-5 שיני שום חצויות

  2. לתבל את הכבש( במלח פלפל מקאלף פפריקה צילי גרוס כורכום סילאן )

  3. ואת הירקות ( מלח מעט פלפל מקאלף פפריקה כורכום אבקת מרק פיטרוזיליה יבשה )ולערבב היטב

  4. לסדר על תבנית את הירקות ומעל את הכבש

  5. לקשט בשזיפים מיובשים

  6. לכסות בנייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש תכנית אפיה טורבו 180-190 מעלות עד שמוכן, כשעתיים . דלישס של מנה