קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
אופן הכנת המילוי:
בסיר על אש בינונית לערבב חלב , סוכר חלמונים קורנפלור וסוכר וניל, לערבב עד שכלל התערובת הופכת אחידה, לדאוג תמיד לבחוש שהביצים לא יתבשלו לנו ושלא ייוצרו גושים בתערובת בגלל הקורנפלור , לאחר מכן להוסיף מחית פרלינה לערבב , ושוקולד לבן מומס לערבב שוב לכסות בניילון נצמד שלא ייווצר קרום, ולהכניס למקרר לבינתיים
– 2 חפיסות של וופל לואקר לא הקוביות אלא הוופלים הארוכים. אני השתמשתי בטעם אגוזים 400 גרם שוקולד מריר מטבעות מומס ;)
להכין שתי מחיצות בצורה של חצי עיגול - אצרף תמונה ) לשמן מעט את התבנית סיליקון עם מברשת אפיה , לעבור על המחיצות עם שוקולד מומס מריר , להניח בתוך התבנית במרווחים שווים , לעבור עם השוקולד המומס על כלל התבנית בכל פינה אפשרית , רצוי לעבור פעמיים אפילו , להניח את הוופלים על גבי התבנית אם הם ארוכים מידי ניתן לחתוך בהתאם לתבנית. ושוב מעל הוופלים לעבור עם שוקולד מומס . להוציא את המלית מהמקרר ,להקציף את המלית עם 150 מל שמנת מתוקה , ולשפוך לתוך התבנית לעבור עם מרית כדי שיהיה אסתטי , לבסוף להניח שורה נוספת של וופלים, ניתן להיעזר בסרטון , למרוח בשוקולד מומס , להכניס למקפיא לשלוש שעות .
אופן ההכנה - ציפוי -
להמיס הכל יחד לשפוך מעל הקינדר לאחר ששהה במקפיא 3 שעות ;)לקישוט לעבור עם שוקולד מריר פרי סטייל כזה😊😊בהצלחה !!! ❤️❤️