לןגן

שלגונים בצפוי שוקולד לבן

מאת: נורית גיספן, פורסם: 29/08/2017 | 08:21
שלגונים בצפוי שוקולד לבן

תקציר המתכון: שלגונים טעימים שתקצרו עליהם מחמאות. קלים ומהירים להכנה.

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. להקציף השמנת מתוקה, אינסטנד פודינג וניל והחלב לקצפת יציבה.

  2. להכניס לשק זילוף ולמלא התבניות,

  3. להקיש עם המתקן על השיש, כדי להוריד את הקצפת עד לסוף התבנית.

  4. לשים המקלונים מעל ולהכניס למקפיא..

  5. לא לשחק עם המקלון!! חייב להתפס בקצפת.. בשלגון!!

  6. עד שהשלגונים ייתייצבו במקפיא, אצלי שעתיים הספיקו.

  7. להמיס שוקולד לבן, להכין הסוכריות לקישוט ולהוציא השלגונים.

  8. * * * טיפ.. טיפ.. טיפ * * *

  9. וכעת, כדי להוציא השלגון מהמתקן..טיפ

  10. יש למלא ספל במים חמים, לטבול השלגון ל-2-3 שניות ולהוציא מהמים החמים.

  11. כעת, למשוך בעדינות את המקלון כשהיד השניה אוחזת במתקן.

  12. לצפות השלגונים בשוקולד ומיד לפני שהשוקולד יקפא לפזר הסוכריות.

  13. וכמו שאומרים עמית נכדי ועומר נכדתי:

  14. "זה יאם... יאםםם!! סבתא"