לןגן

מאפינס דבש בזיגוג ריבת חלב

מאת: אורית לוי, פורסם: 28/08/2017 | 23:46
מאפינס דבש בזיגוג ריבת חלב

תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, טעם גן עדן, מושלם עם כוס קפה ומשאיר טעם של עוד... #הכל_דבש_עם_סאוטר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למאפינס

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס

  2. בקערת מיקסר טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, שמנת חמוצה, קינמון, מלח, שמן, קליפת לימון, מיץ לימון לתערובת אחידה כחצי דקה. מוסיפים את הקפה שהתקרר וממשיכים לערבב עוד דקה.

  3. מוסיפים לקערת המערבל את הקמח ואבקת האפייה וטורפים עוד דקה עד שמתקבלת תערובת חלקה.

  4. יוצקים את התערובת לתבניות המאפינס עד שני שליש מגובה השקע.

  5. מניחים בעדינות חצי פקאן מסוכר על אמצע המאפין

  6. מכניסים לתנור ואופים 30 דקות.

  7. מיד כשהמאפינס יוצאים מהתנור, מכינים חצי כוס מים רותחים עם כף דבש ומרטיבים עם הכף עליהם כשהם חמים.

  8. מצננים מעט. מזלפים ריבת חלב לקישוט ואבקת סוכר - בתיאבון ♥