לןגן

פסטה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/08/2017 | 12:08
פסטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הפסטה בסיר מים עם כף מלח ושמן

  2. להוציא לסנן

  3. לטגן בצל קצוץ עד להזהבה עם חצי כוס שמן להוסיף פפריקה ורסק להמשיך לטגן מעט

  4. להוסיף 2 כוסות מים רותחים להוסיף קטשופ סוכר מלח ומרק בצל לבשל בערך רבע שעה שיסמיך להוסיף את הפסטה ולערבב

  5. בתאבון