תקציר המתכון: שידרוג עוגת הביסקוויטים המסורתית והפיכתה לקינוח אישי, אסתטי ומקורי
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בוחרים צנצנות, מרטיבים מעט את הביסקוויטים בעזרת נס קפה (אבקת נס קפה מהולה במים) או ליקר בטעם שאוהבים ומניחים על קרש חיתוך. בעזרת חותכן עוגיות שמתאים בגודל לצנצנת שנבחרה קורצים עיגולים. מכינים את הקרם- מקציפים חצי קופסאת שמנת עם חצי כוס חלב וחצי חבילת פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף. מקציפים את החצי שמנת וחלב שנותרו עם פודנה בטעם אחר (שוקולד) ומכניסים לשקית זילוף. בונים את הקינוח: מכניסים לצנצנות את הביסוויט הראשון, עליו מזלפים פודינה, מניחיםביסקוויט עליו שוב פודינג- חוזרים על הפעולה עד שהצנצנת מלאה. מקשטים מעל בשבבי שוקוד/פירות טריים/סוכיות ועוד ושומרים אטום (סוגרים את הצנצנת) עד להגשה בקירור. בתיאבון