לןגן

טנזיה/פירות יבשים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/08/2017 | 12:29
טנזיה/פירות יבשים

תקציר המתכון: בלי טנזיה אין חג חח עם תוספת אורז מוששש

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה  ,להוסיף 5 כפות סילאן

  2. 2 כפות סוכר ,חצי כפית קינמון ,חצי כפית כורכום ( או זעפרן) ולערבב

  3. להוסיף את הפירות היבשים עם כוס מים חמים להבה נמוכה עד לאידוי כל המים .

  4. במחבת נפרדת לטגן קלות ,אגוזים ,קשיו ,בוטנים

  5. לאחר מיכן להוסיף על הפירות יבשים את הפיצוחים ולפזר שומשום