לןגן

עוף פיטריות וארטישוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/08/2017 | 07:12
עוף פיטריות וארטישוק

תקציר המתכון: מנה מצוינת טעימה ברמות לחג ושבת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה....

  2. לטגן 1 בצל חתוך לשרוכים עם 3 כפות שמן ולהוסיף את חלקי העוף נקיים לכסות במיכסה כ7 דקות להוסיף את הפיטריות ולערבב וכן להוסיף את הארטישוק חתוך לרבעים שהושרו עם מים רותחים כ4 דקות .להוסיף 2 כוסות מים רגילים ולכסות ל5 דקות לתבל 1/2 כפית מלח

  3. 1/4 כפית פלפל שחור

  4. 1 כפית כרכום

  5. 1 כף מרק פיטריות מהול עם מעט מים

  6. להמשיך לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה....