תבשיל שוקיי עוף תפוא פטריות ובורגול חלומיייי
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 27/08/2017 | 05:10
תקציר המתכון:
סיר חלומי , עשיר , בריא ומפנק ובקלי קלות והכל בסיר אחד
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
8-10 שוקיי עוף
-
6-8 תפוא חתוכים קוביות בינוניות
-
2 סלסילאות פטריות טריות( שילבתי שני סוגים , לבן וחום) חתוכות ל-4 , חלק פרוסות וחלק שלמות
-
3-4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
-
1 כוס בורגול עבה שטוף
-
ומסונן
תבלינים
-
4 כפות שבבי בצל מטוגן
-
מלח לפי הטעם
-
פלפל מקאלף
-
מעט אבקת מרק
-
כף כורכום
-
מעט פפריקה
-
פיטרוזיליה יבשה
-
כף סילאן
-
מעט קינמון
-
2 כפות שמן
-
מים רותחים לפי הצורך (מצורפות תמונות)
אופן הכנה
-
לסדר בסיר רחב תפוא ופטריות . לסדר מעל שוקיי עוף . לפזר תבלינים ובצל מטוגן.
-
להוסיף מים רותחים ולבשל עד לרתיחה טובה.
-
לפזר בצל ירוק קצוץ ולבשל מכוסה כ5 דקות.
-
להוסיף בורגול ולכסות ולבשל על אש נמוכה עד שמוכן.
-
להגיש ולהתענג
-
מנה חלום, קלה להכנה וטעימה מאוד מאוד.
-
הכל חוסל😋😋👌🏻👍🏼🍗