לןגן

כדורי עוף על מצע של בצלי שאלוט ופטריות שמפיניון

מאת: דורית כהן, פורסם: 27/08/2017 | 04:14
כדורי עוף על מצע של בצלי שאלוט ופטריות שמפיניון

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הטחון עוף עם הפטרוזיליה הקצוצה והביצה, להוסיף את פירורי הלחם, שתי שיני שום כתוש, מעט בהרט פלפל שחור ומלח, להניח במקרר לשעה לספיגת טעמים,

  2. לאחר מיכן ליצור קציצות קטנות ולטגן במחבת במעט שמן . להניח בצד.

  3. בסיר רחב לטגן את בצלי השאלוט שהם חצויים לשניים עד להשחמה ממש,

  4. להוסיף את הפטריות שמפיניון, לאדות יחד,

  5. להוסיף כוס וחצי מים רותחים, לתבל בכורכום, מלח , אבקת מרק עוף ופלפל שחור, ניתן להוסיף פלפל חריף למי שאוהבת פיקנטי, לבשל מעט, להוסיף את הכדורי עוף לסיר, לבשל עד לריכוך וספיגת טעמים על אש בינונית , ניתן לפזר בסוף הבישול גם פטרוזיליה קצוצה .

  6. ראו הוזהרתן - ממכר !