לןגן

קונוסים במילוי קצפת

מאת: אתי זבורוב, פורסם: 26/08/2017 | 16:43
קונוסים במילוי קצפת

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים בלקמח או לשמן מעט את הקונוסים.

  2. לאחר שהפשרנו את הבצק עלים במקרר ללילה שלם פותחים מקמחים ומרדדים מעט חוצים פסים לאורך ומלפפים אחד על השני בסיבוב.

  3. מניחים בתבנית עם נייר אפייה על הצד הסגירה.

  4. ולתנור טורבו 180 עד שמזהיב ומשחים.

  5. לאחר מכן חולצים את הבצק מהקונוסים וממלאים עם שקית זילוף בשמנת מתוקה פרווה/חלבית או בכל מילוי אחר לאחר שהקצפנו עם פודינג וניל.