לןגן

כרוב עם שומשום, אגוזי מלך וגרעיני חמנייה קלויים ברוטב טריאקי

מאת: לילך טייב, פורסם: 26/08/2017 | 13:58
כרוב עם שומשום, אגוזי מלך וגרעיני חמנייה קלויים ברוטב טריאקי

תקציר המתכון: סלט מטריף, אין אחד שלא יאהב!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את השומשום האגוזים והגרעינים במחבת, על אש נמוכה. עומדים ליד, שומרים שלא יישרף ומערבבים מידי פעם.

  2. שמים את הכרוב והפיצוחים הקלויים בתוך קערה בינונית, מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים ומערבבים.

  3. תהנו מכל רגע... באהבה לילך!