לןגן

לחם שום

מאת: דורית כהן, פורסם: 26/08/2017 | 10:56
לחם שום

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את השמנת,

  2. הביצה, החלב הפושר,החמאה , המלח והסוכר , להוסיף את הקמח, לערבב טוב לעיסה חלקה,

  3. להתפיח לפחות שעה .

  4. לאחר ההתפחה לחלק ל 8 כדורים, תלוי בגודל,

  5. בקערית לערבב שליש כוס שמן זית, עם השום הכתוש והפטרוזיליה , למרוח על הבצק ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה .

  6. בתאבון ובהצלחה 🌹