לןגן

תפוחי אדמה במחבת עם קימל

מאת: תילי טובה, פורסם: 26/08/2017 | 03:43

תקציר המתכון: מתכון שלמדתי מבית סבתא... כמעט שאין שבת שזה לא מככב.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס תפוחי אדמה נקיים בקליפתם לשקית ניילון למיקרוגל עד ריכוך מלא / לבשל במים ולצנן

  2. חשוב לציין !!

  3. שקית למיקרוגל נקיה ללא כתובות כמו של ירקנים "שקית גופיה" מרשרשת

  4. זמן במיקרוגל... ל- 3 תפוחי אדמה לכ- 15 דקות (משתנה לפי גודל תפוחי האדמה ועוצמת המיקרוגל)

  5. לחמם מחבת גדולה עם מעט שמן קנולה ולהניח פרוסות בינוניות של תפוחי האדמה ולהתחיל לטגן

  6. לתבל :

  7. מלח, פפריקה מתוקה וקימל שלם !!!

  8. טעים להוסיף גם אבקת שום גבישי

  9. להוסיף חתיכה קטנה של "מחמאה" משדרג את הטעם

  10. לטגן על אש קטנה

  11. בהצלחה 💜