לןגן

קרוקטים תפוחי-אדמה

מאת: תילי טובה, פורסם: 26/08/2017 | 03:12
קרוקטים תפוחי-אדמה

תקציר המתכון: תוספת נחמדה לצד קבב / שניצל / חזה עוף.. ועוד. יכול להתאים גם לארוחה בפני עצמה לצד סלט.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין פירה מתפו"א, רצוי לבשל במיקרוגל ולמעוך

  2. בצורה הזו אינו סופג נוזלים ונשאר יבש יותר וגם טעים יותר

  3. להוסיף בצל מטוגן, מלח קצת יותר מהרגיל

  4. לזה מוסיפים מעט קמח ויוצרים עיגולים בגודל כמו כדורי שוקולד

  5. טובלים בביצה ובפרורי לחם ומטגנים

  6. בהצלחה 💙