לןגן

עוגת סולת בדבש

מאת: הלנה בן, פורסם: 26/08/2017 | 02:55
עוגת סולת בדבש

תקציר המתכון: טעימה ומומלצת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים היבשים בקערה ניפרדת בקערת המיקסר לערבב את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה ובהדרגה להוסיף את שאר הנוזלים להוציא את הקערה מהמיקסר ולשים את כל החומרים היבשים לחמם תנור 170 מעלות כ40 דקות להכין דבש 4 כוסות סוכר 1/2 כוס חומץ 2 כפות דבש להמיס את הסוכר עם 1/2 כוס מים שהסוכר נמס להוסיף את החומץ על אש נמוכה ואת 2 כפות הדבש עד שהסירופ סמיך לשים על העוגה שהיא חמה וחתןכה שהסירופ יחדור בתוכה בהצלחה הלנה בן חמו