לןגן

מקלות עבדי

מאת: תילי טובה, פורסם: 25/08/2017 | 22:49
מקלות עבדי

תקציר המתכון: הכי טעימים שיש !!! קריספיים מתכון מקורי שיתפה לבנה רוסטי

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק :

  2. להכניס את כל חמרי הבצק לקערה וללוש לבצק אחיד

  3. על מעט קמח, לפתוח בעזרת מערוך על השיש ולחתוך פסים

  4. להניח על תבנית

  5. להבריש בביצה טרופה

  6. לפזר שומשום / קצח

  7. להכניס לתנור 180 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.

  8. חשוב:

  9. בסיום לצנן בתוך התנור

  10. או לחילופין להפוך ולאפות גם על הצד השני

  11. בהצלחה ❤