לןגן

פסטה אדום אדום של אימוש

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 25/08/2017 | 21:58
פסטה אדום אדום של אימוש

תקציר המתכון: פסטה שמתאימה גם לגדולים וכמובן שלקטנים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נבשל את הפסטה ונשמור לפחות כוס מים גדולה בצד.

  2. באותו הסיר נטגן פלפל ושום, נוסיף עגבניות נוריד תאש ונכסה להתרכחות.

  3. נתבל...

  4. נוסיף רסק נערבב היטב

  5. ונוסיף בערך כוס מים של הפסטה.

  6. הרוטב סמיך.

  7. נבשל עוד 20 דק.

  8. במידה וזה חמצמץ ניתן להוסיף טיפה סוכר.

  9. ×× למעוניינים בארוחה בסיר אחד ניתן להוסיף חתיכות של חזה / פרגית בשלב הראשוני. מוסיף המון!!

  10. תהנו