לןגן

קציצות שיפטה עם אפונה

מאת: תילי טובה, פורסם: 25/08/2017 | 04:43
קציצות שיפטה עם אפונה

תקציר המתכון: מאכל עירקי מומלצץ לצד ספגטי אדום / אורז לבן 💜

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לתבשיל

אופן הכנה

  1. לקציצות :

  2. להכניס את חמרי הקציצות לקערה וללוש היטב

  3. להכין קציצות

  4. אני מקפיאה ותמיד יש זמין

  5. בסיר מעט רחב על מעט שמן קנולה יש לטגן בצל

  6. להוסיף את הקציצות

  7. מעל להוסיף שום פרוס

  8. להוסיף 2 עגבניות חתוכות לקוביות

  9. לתת לזה להטגן מעט מבלי להכניס כף לסיר (כדי שהקציצות לא ייתפרקו) רק לנענע בצורה סיבובית את הסיר

  10. להוסיף מלח

  11. פלפל שחור

  12. בהרט

  13. ומים רותחים עד כיסוי הקציצות

  14. לבשל על אש קטנה כחצי שעה

  15. להוסיף חצי שקית אפונה קפוא ולהביא לרתיחה

  16. לטעום ולתקן תיבול

  17. משהגיע לרתיחה להקטין את האש ולסגור את הסיר לבשל יחד כ- 20 - 30 דקות

  18. הפעם הוספתי תפוח אדמה אחד חתוך לקוביות ומעט כורכום

  19. בהצלחה 💚