לןגן

טיבית בלוף

מאת: תילי טובה, פורסם: 25/08/2017 | 04:20
טיבית בלוף

תקציר המתכון: הכי דומה לטיבית (חמין עירקי) בקיצורי דרך מוכן בשעה וחצי 💜

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לתבנית מעט שמן קנולה

  2. בקערה לערבב :

  3. 2 כוסות אורז פרסי קלאסי

  4. 1 רסק עגבניות קטן

  5. 2 כפיות מלח

  6. מעט אבקת מרק בטעם עוף

  7. בהרט

  8. פלפל שחור

  9. לערבב ולהוסיף כ- 5 עגבניות חתוכות קטן

  10. להוסיף 1 בצל קצוץ

  11. להוסיף 5 שיני שום חתוכות

  12. להוסיף 3 כוסות מים רותחים

  13. להעביר לתבנית

  14. לסדר בפנים את חלקי העוף (אני מכינה ללא עור)

  15. לכסות בנייר כסף ולסגור היטב

  16. להכניס לתנור 200 מעלות חצי שעה ועוד שעה 150 מעלות 

  17. סה"כ שעה וחצי בתנור

  18. * מומלץ סלט ליד

  19. בתאבון 💖