קובות
מאת: שרה יוסף, פורסם: 25/08/2017 | 00:01
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1 ק"ג סולת
-
1 כף שמן
-
1 כפית מלח
-
50 גרם חזה עוף טחון
-
מים כמה שנכנס בערך 2 כוסות ללוש היטב ואם יבש להוסיף עוד מים
-
לתת לנוח רבע שעה
-
מילוי
-
1/2 ק"ג בשר טחון
-
2 בצלים קצוץ דק וסחוטים
-
1 כפית בהרט
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית מלח
-
כמה עלים כרפס קצוץ דק
אופן הכנה
-
לערבב הכל יחד
-
לוקחים חתיכה מהבצק משטחים עם הידיים דק שמים באמצע מילוי וסטגרים היטב מגלגלים לכדור
-
אם מבשלים באותו היום להכין מרק ולשים את הקובות ולבשל על הגז שעה וחצי
-
אני מכינה מחלקת לקופסאות מקפיאה למנות