לןגן

קרמשניט בטוסטר מתכון של קרין גורן

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 24/08/2017 | 23:19
קרמשניט בטוסטר מתכון של קרין גורן

תקציר המתכון: ממליצה תותים ליד חיבור מעולה

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

אופן הכנה

  1. לחתוך רוחב של 7 ס"מ בצק עלים., לרדד מעט מאוד רק כדי לתת עוד קצת אורך לבצק .להניח על נייר אפיה מפזרים על הבצק אבקת סוכר מלמעלה ומתחת.

  2. לעטוף את הבצק עם הנייר אפיה ולשים בטוסטר בערך 8 דקות רואים שהוא מזהיב יפה

  3. מוציאים את הבצק מהטוסטר ומניחים  על משטח .מיישרים את הקצוות וחותכים למלבנים שווים.

  4. מורחים קרם על המלבן התחתון כמות נדיבה ומעל שמים עוד מלבן מיישרים בפינות בעזרת סכין כדי שייצא לנו ממש צורה של גלידה קסטה. זורים מעל אבקת סוכר ואפשר לקשט בתותים

  5. טעים ומומלץ.

  6. דרגת קושי קל.