לןגן

חטיפונים מבצק פילו במינים סוגיי ממרחים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 24/08/2017 | 22:25
חטיפונים מבצק פילו במינים סוגיי ממרחים

תקציר המתכון: נחטף בשניות הכל נגמר.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים דף של בצק פילו וחותחים ל- 4 ריבועים.

  2. מברישים בחמאה מומסת את הריבוע ומורחים כל ממרח האהוב לכם.

  3. אני מרחתי בפרג .

  4. בממרח שוקולד חלב עם קוקוס.

  5. ובממרח שוקולד מריר.

  6. לאחר קיפלתי משני הצדדים וגלגלתי כמו סיגר.

  7. כך את כולם הנחתי על נייר אפיה ששומן עם חמאה בתבנית והכנסתי לתנור אפיה שחומם ל-200 מעלות עד להזהבה.

  8. שהצתננו פיזרתי מעל אבקת סוכר.

  9. באהבה רבה ממני.

  10. Meri sharabi❤❤