לןגן

עוגה גבינה שוקולד לבן וקראמבל

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 24/08/2017 | 16:07
עוגה גבינה שוקולד לבן וקראמבל

תקציר המתכון: מיוחדת בטעמה, לפחות פעם 1 להכין אותה.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לתערובת גבינות

אופן הכנה

  1. מתחילים בקראמבל את כל המרכיבים של הקראמבל מכינים במיקסר עם וו לישה עד לקבלת תערובת פירורית, סוגרים את המיקסר וממשיכים ללוש בידיים עד לקבלת בצק כדורי.

  2. משמנים תבנית 26 או 28 ובעזרת הידיים משטחים לתבנית 3/4 מהבצק .את השאר בתבנית קטנה שהיא תשמש לנו לפרורים שנפזר מעל הקרם.

  3. בחום של 180 מעלות במצב של טורבו בתנור נאפה עד להזהבה בערך 12 דקות .נוציא מהתנור עד להצתננות.

  4. את כל מרכיבי הגבינות נערבב בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.

  5. ניצוק פנימה לתבנית על הקראמבל ונכניס לתנור במצב אפיה בחום 170 מעלות בערך עד להזהבה.נוציא מהתנור ונקרר.

  6. הקרם:

  7. חצי מיכל שמנת מתוקה נרתיח בגז ונוסיף את ה100 גרם שוקולד לבן עד למרקם חלק ללא גושים נצנן ונכניס למקרר.

  8. בינתיים במקסר נכין את המשך הקרם את חצי המיכל שמנת מתוקה הנותר עם חצי חבילת האינסטנט פודינג הוניל והחצי כוס חלב עד לקבלת קרם יציב.

  9. לאחר שהעוגה התקררה במשך 3 שעות במקרר נאחד את הקרם השוקולד הלבן עם הקרם האינסטנט פודינג בצורת קיפול עדינות ונמרח בצורה אחידה ואסטתית מעל העוגה.

  10. את הקראמבל שהכנו בתבנית הקטנה בעזרת הידיים נפורר לפירורים ונפזר בצורה אחידה מעל הקרם.

  11. עוגה עשירה בטעמה

  12. בהצלחה ובאהבה meri sharabi.