לןגן

אטריות דקות של המרק ברוטב עגבנית

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 14/05/2015 | 15:16
אטריות דקות של המרק ברוטב עגבנית

תקציר המתכון: אטריות נימוחות בפה ברוטב עגבניות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את האטריות מרתיחים לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים כף שמן למנוע הידבקות. ומניחים בצד.

  2. הרוטב לוקחים סיר שמים שום ו3 כפות שמן מטגנים קלות מוסיפים רבע כוס מים רותחים התבלינים לפי מה שרשמתי או לטעמכם האישי והרסק הכוסברה הטחונה( אני קונה בסופרים במקפיא ריבועים קטנים)מערבבים מוספים עוד חצי כוס מים רותחים נותנים לבעבע מנמיכים את הגז ל5 דקות ומכניסים את האטריות.