לןגן

שניצל ממולא

מאת: ליאת גניש, פורסם: 14/05/2015 | 13:42
שניצל ממולא

תקציר המתכון: שניצל ממולא בשר ברוטב פטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למילוי:לטגן בצל שמזהיב לטגן את הבשר להוסיף כוסברה ותבלינים (פלפל שחור, כורכום ,כמון, מלח וקצת שום כתוש) להכין צלחת עם ביצה(שום כתוש מלח פלפל שחור קצת פפריקה מתוקה) וצלחת עם פירורי לחם לקחת על היד פרוסת חזה עוף למלא בבשר לטבול בביצה ואחר כך בפירורי לחם ולטגן להניח על נייר סופג לקחת סיר לטגן בצל ופטריות שלמות להכין רוטב פטריות משקית של ויטה או אסם לא משנה להניח את השניצל הממולא בסיר ובתאבון