לןגן

קציצות עוף עם בטטה מקורמלות עם בצל וסילאן

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 24/08/2017 | 02:45
קציצות עוף עם בטטה מקורמלות עם בצל וסילאן

תקציר המתכון: תקשיבו טוב, קציצות כאלה עדיין לא טעמתן, טעימות בטרוף באחריות❤❤❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.

  2. מכינים כדורים מהקציצות עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה.

  3. מחממים מחבת טפלון עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים ומניחיםמעל נייר סופג.

  4. להכנת הרוטב:

  5. שמים 3 כפות שמן בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הסוכר ומטגנים עוד חצי דקה,מוסיפים את הפטריות ,המלח והפלפל ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הסילאן ורוטב הצ'ילי ומטגנים עוד דקה שתיים, מוסיפים את המרק ממרק העוף ומביאים לרתיחה.

  6. מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

  7. מנענעים את הסיר מידיי פעם כך שהרוטב יגע בקציצות.

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤