לןגן

חמוצים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 22/08/2017 | 13:52
חמוצים

תקציר המתכון: חמוצי הבית עם אבקת עמבה יאמאמייה של פינוק לאחר ההכנה אני מכניסה למקרר וניתן לאכול כבר באותו הרגע.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול עם אבקת עמבה

מבחר ירקות חתוכים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את הגזרים, הכרוב, הכרובית והקולרבי ולשפוך עליהם מים רותחים עד לכיסוי ולהשרות כ15 דקות.

  2. לשפוך את המים ולשים שוב מים רותחים. להוסיף את הירקות האחרים: שום פרוס, פלפלים, כרפס ועלים, לימונים פרוסים וחתוכים ל4.

  3. לקרר.

  4. להוסיף תיבול ולערבב היטב

  5. למלא בצנצנת ולהכניס למקרר

  6. טעיםםם