לןגן

קציצות "קיפוד"

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 22/08/2017 | 05:03
קציצות "קיפוד"

תקציר המתכון: כשהאורז פוגש את הבשר נולד הקיפוד חחח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הרוטב

  2. ברבע כוס שמן לטגן בצל לרצועות עד להזהבה...להוסיף כף גדושה פפריקה לטגן מעט עם השמן והבצל...2 עגבניות מגורדות...חצי כפית קינמון..פלפל שחור גרוס או טחון דק .2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף מהולה במים..להביא לרתיחה

  3. להניח את הקציצות במרווח מעט כי האורז מתנפח

  4. לבשל על להבה נמוכה .35 דקות

  5. מידי פעם לקחת כף ולהרטיב את הקציצות עם הרוטב

  6. כל הבישול מכסה סגור !!בתאבון אילנית בניזרי 💖