לןגן

רול עלי סיגר במילוי שוקולד וחלווה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/08/2017 | 11:30
רול עלי סיגר במילוי שוקולד וחלווה

תקציר המתכון: חם, מתוק קריספי מעלףףף

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רול סיגר אפוי, קריספי, שנותנים ביס השוקולד חםםםם ונשמע הקחחח,

  2. במילוי שוקולד וחלווה למהירי החלטה...באו אורחים עכשיו? שוברים את הראש מה להוציא??? לוקחים עלי סיגר מניחים בקצה של העלה שורת שוקולד מריר/חלב של 4 קוביות מפזרים למעלה כפית חלווה, סוכרים כמו אגרול, מניחים על הצד של הסגירה.... מרססים ספריי חמאה או להמיס קוביית חמאה ולהבריש... מפזרים מעט קוקוס ולאפייה על 180 מעלות על להזהבה