לןגן

פאי פירות מנגו קייצי - מהיר הכנה

מאת: מירי גולני, פורסם: 21/08/2017 | 08:46
פאי פירות מנגו קייצי - מהיר הכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק : לערבב את הקמח + השמנת להקצפה עד שנוצר בצק פירורי ובהמשך הבצק נאסף לגוש בצק רך ונעים..

  2. משטחים את הבצק לבסיס התבנית כולל השוליים. מכניסים את התבנית למקפיא לרבע שעה..

  3. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מחוררים את הבצק עם קיסם שיניים (כדי שלא יתנפח בזמן האפייה) ואופים את הבצק ב- 180 מעלות, כ-18-20 דקות עד שהבצק מזהיב קלות..

  4. מסדרים את פרוסות המנגו בצפיפות על הבצק שהזהיב.

  5. שופכים על כל פרוסות המנגו את קופסת השמנת להקצפה. מעל לשמנת מפזרים את הסוכר.

  6. לאפות כ- 30 עד 45 דקות ב- 180 מעלות. לבדוק בשיטת הקיסם..