עוגת שוקלד של אלנית בינזרי
מאת: רינה נעמן, פורסם: 21/08/2017 | 08:26
תקציר המתכון:
מומלץ וקלה לעשיה
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
אז המתכון של האחת והיחידה אורה ארגוב
-
עוגה כושית רכה ומעולה!!!!
-
4 ביצים
-
1 1/2 כוסות סוכר
-
1 כוס שמן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1 שקית אבקת אפיה
-
2 כוסות קמח
-
4 כפות קקאו משובח
-
2 כפיות קפה נמס
-
1 כוס מים רגילים
אופן ההכנה
-
להקציף את הביצים עם הסוכר לקבלת קצף סמיך כ5 ד( אפשר לערבב ידנית מי שלא בא לה לפתוח מיקסר)
-
להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן ואז את שאר המוצרים
-
לשמן תבנית , לאפות את העוגה כ45 על 180 מעלות
ציפוי
-
200 ג שוקולד מריר
-
1 קצפת צימחית( אני שמה חצי, השוקולד יותר סמיך יוצא)
-
לחמם במיקרו , לערבב לקרם אחיד ולצפות.
-
שבת שלום
אופן הכנה
-
אופן ההכנה:
-
להקציף את הביצים עם הסוכר לקבלת קצף סמיך כ5 ד( אפשר לערבב ידנית מי שלא בא לה לפתוח מיקסר)
-
להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן ואז את שאר