לןגן

פטריות ממולאות בגבינות ופיצוחים - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 21/08/2017 | 01:49
 פטריות ממולאות  בגבינות ופיצוחים - נורית ג.

תקציר המתכון: פטריות ממולאות אפיות בתנור. טעימות בטירוף. מילוי גבינות נפלא נימוח !!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לנקות הפטריות ולנתק בזהירות הרגליים, לרוקן הפטריות ולנקות (שיהיה מקום למלית)

  2. 2. להכניס למעבד מזון את רגלי הפטריות, האגוזים, השום, השמן, עשבי תיבול. לרסק עד

  3. לכמעט עיסה אחידה (כדאי שהאגוזים ישארו מעט קצוצים)

  4. 3.להוציא ולערבב עם הגבינות והגבינה הצהובה המגורדת. כעת להוסיף הפלפל השחור ומעט מלח.

  5. (יתכן ולא צריך, אם הכנסתם גבינות מלוחות). לטעום ולשפר טעמים.

  6. 4. למלא הפטריות במלית, להדק המלית. לסדר בתבנית.

  7. 5. ניתן לפזר מעל המלית פירורי לחם יוצא מעניין וקריספי (במידה וכן לפזר/לרסס מעל שמן זית)

  8. 6. להכניס לתנור לכ-10-15 דקות.

  9. *ניתן להכין הכל ללא האפיה, לאחסן במקרר. כשהאורחים מגיעים להוציא ולאפות.

  10. -ב ת י א ב ו ן!