לןגן

לביבות תפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 21/08/2017 | 01:26
לביבות תפו"א

תקציר המתכון: מתכון מקורי של אמא שלי ז"ל

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את התפוחי אדמה עד לריכוך ,למעוך לפירה,לגרד בצל (אין צורך לסנן נוזלים )  להוסיף פטרוזליה קצוצה,מעט כורכום,מלח,פלפל שחור וכפית מרק עוף פרווה,להוסיף את הקמח מצה  והבצים הטרופות חצי כוס מים מהברז כן כן לא טעיתי לערבב ביד היטב אם נדבק בידיים פשוט להרטיב את הידיים ולהמשיך לערבב.

  2. לחמם שמן עמוק,ליצור כדורים עם ידיים רטובות פשוט להניח לידכם קערה עם מים זה יותר נוח....להשטיח את הכדור בכף היד ולטגן בלהבה בינונית  עד להזהבה משני הצדדים 😊

  3. הערה :את הקמח מצה ניתן להמיר לכוס וחצי פירורי לחם לבנים

  4. ניתן לצפות בפירורי לחם מוזהבים עם שומשום

  5. *לא ניסיתי לאפות מאמינה שאפשר לרסס ספריי שמן ולאפות עד להזהבה משני הצדדים.