לןגן

מאפה שמרים עלים במילוי שוקולד מריר ושוקולד חלב

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/08/2017 | 09:48
מאפה שמרים עלים במילוי שוקולד מריר ושוקולד חלב

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) פורסים את הבצק מופשר וחותכים מלבן ושמים במרכז את החפיסת שוקולד

  2. 2) חותכים בצדדים כמה רצועות באלכסון

  3. וסוגרים כמו צמה

  4. 3) מורחים ביצה ולשקולד המריר מפזרים שקדים מולבנים ושוקולד החלב מפזרים גבישי סוכר

  5. 4) מכסים לשעה לתפיחה ואופים

  6. כ 25 דק בתנור שחומם מראש

  7. ל 180 מעלות