מאפה שמרים עלים במילוי שוקולד מריר ושוקולד חלב
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/08/2017 | 09:48
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילת בצק מוכן עלים שמרים חמאה מרודד
-
1 חפיסת שוקולד מריר
-
1 חפיסת שוקולד חלב
-
קצת שקדים מולבנים
-
קצת גבישי סוכר
-
אופן ההכנה
-
1) פורסים את הבצק מופשר וחותכים מלבן ושמים במרכז את החפיסת שוקולד
-
2) חותכים בצדדים כמה רצועות באלכסון
-
וסוגרים כמו צמה
-
3) מורחים ביצה ולשקולד המריר מפזרים שקדים מולבנים ושוקולד החלב מפזרים גבישי סוכר
-
4) מכסים לשעה לתפיחה ואופים
-
כ 25 דק בתנור שחומם מראש
-
ל 180 מעלות
אופן הכנה
-
-
1) פורסים את הבצק מופשר וחותכים מלבן ושמים במרכז את החפיסת שוקולד
-
2) חותכים בצדדים כמה רצועות באלכסון
-
וסוגרים כמו צמה
-
3) מורחים ביצה ולשקולד המריר מפזרים שקדים מולבנים ושוקולד החלב מפזרים גבישי סוכר
-
4) מכסים לשעה לתפיחה ואופים
-
כ 25 דק בתנור שחומם מראש
-
ל 180 מעלות