לןגן

כרעיים בתנור- נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 20/08/2017 | 05:33
כרעיים בתנור- נורית ג.

תקציר המתכון: לא צריך יום מיוחד או יום חג להתענג על עוף בתנור כרעיים עסיסי וטעים שכזהההה ללקק האצבעות! יאמיייי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולנקות העוף לשים בקערה גדולה להוסיף הירקות

  2. ואת כל התבלינים המיץ ואת הדבש להקפיד לזרזף מעל הכל במיוחד על העוף.

  3. כעת לערבב היטב בעזרת הידיים שהכל יהיה מתובל. נורית ג.

  4. לקחת תבנית חד פעמי הכי גדולה שיש ולסדר יפה אחד ליד השני והירקות בין ומתחת לעוף.

  5. שיני השום השלמות בקליפתן יהיו מעדן נמס אחר האפיה.

  6. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-45-50 דקות.

  7. להוציא נייר הכסף להוריד החום ל- 170 מעלות ולהרטיב את העוף עם הנוזלים שנוצרו

  8. לבדוק בעזרת מזלג אם מוכן. נורית ג.

  9. (כאשר מחדירים מזלג לעוף ויוצאים נוזלים שקופים .. זה מבושל בפנים)

  10. להעביר התנור למצב "גריל" עד שישחים יפה אך לא ייתייבש!!! (כ-10-15 דקות)

  11. להוציא מהתנור ולכסות שוב עם נייר הכסף עד ההגשה.

  12. - ב-ת-י-א-ב-ו-ן -