לןגן

צלי בשר עם ריבת בצל וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/08/2017 | 04:10
צלי בשר עם ריבת בצל וערמונים

תקציר המתכון: אני אוהבת לשלב ערמונים כמעט בכל תבשיל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון

  2. לחמם מחבת עם מעט שמן לטגן (לסגור)את הבשר מכל הצדדים

  3. להכניס לסיר גדול עם מים עד לכיסוי עם עלי דפנה..פלפל אנגלי מעט כורכום ופלפל שחור גרוס ...להרתיח שעתיים ...לצנן את הנתח להכניס לקירור לכמה שעות ואז לפרוס את הבשר לפרוסות ...אופציה שנייה לבקש מהקצב לפרוס מראש לסגור את הבשר ואז להרתיח.

  4. שלב שני

  5. ברבע כוס שמן לטגן 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות עד להזהבה...להוסיף 2 כפות סילאן ולהמשיך לטגן מספר דקות .

  6. נוסיף כפית שטוחה בהרט...מעט אגוז מוסקט...נוסיף את הבשר נטגן מעט על התבלנים משני הצדדים...נוסיף כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף (מהול במים)...נוסיף פלפל שחור גרוס.

  7. נבשל חצי שעה להבה נמוכה....כעת נוסיף 2 שקיות ערמונים בואקום

  8. נזלף רוטב טריאקי (כ 2 כפות)

  9. בישול של עוד כחצי שעה עד שנשאר מעט מאוד מהנוזלים.

  10. בתאבון אילנית בניזרי 💜