לןגן

עוף עם תפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/08/2017 | 02:15
עוף עם תפו"א

תקציר המתכון: מנה בצבע !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל גדול פרוס לרצועות עם רבע כוס שמן עד להזהבה להוסיף 2 שיני שום כתושות כף סילאן ולערבב

  2. נוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה,כפית כורכום ולערבב לפתיחת תבלינים ,להוסיף את העוף ולטגן קלות משני צדדיו ,להוסיף 2 עגבניות מגורדות ,כף צ'ילי גרוס,כפית פלפל שחור גרוס ,לסדר פרוסות תפוחי אדמה ,להוסיף 2 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף ,לקראת הסוף לפזר כוסברה קצוצה ולבשל ללא מכסה חצי שעה אחרונה ☺

  3. בישול כללי כשעה וחצי בתאבון אילנית בניזרי 💜