לןגן

ריבת חבושים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/08/2017 | 01:05
ריבת חבושים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. 1) בסיר שמים את החבושים שלמים ומבשלים כ 15 דק מרגע הרתיחה לקילוף מהיר

  3. 2)מקלפים את החבושים וחותכים לעיגולים ומוציאים את הקשה שבאמצע וחותכים לחתיכות בינוניים

  4. 3)שמים בסיר ומוסיפים את המים עם המיץ לימון ומבשלים לעוד 10 דקות ⏲

  5. 4) מוסיפים את כל השאר מבשלים לעוד שעה וחצי על אש נמוכה ⏲עד לסמיכות

  6. מקררים ❄ושמים בצנצנת

  7. בהצלחה