ריבת חבושים
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/08/2017 | 01:05
קטגוריה: ריבות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 חבושים
-
3 כוסות סוכר
-
2 כוסות מים
-
מיץ של 2 לימונים
-
חופן ציפורן
-
1 כפית קינמון
-
אופן ההכנה
-
1) בסיר שמים את החבושים שלמים ומבשלים כ 15 דק מרגע הרתיחה לקילוף מהיר
-
2)מקלפים את החבושים וחותכים לעיגולים ומוציאים את הקשה שבאמצע וחותכים לחתיכות בינוניים
-
3)שמים בסיר ומוסיפים את המים עם המיץ לימון ומבשלים לעוד 10 דקות ⏲
-
4) מוסיפים את כל השאר ומבשלים לעוד שעה ⏲עד לסמיכות
-
ומקררים ❄ושמים בצנצנת
-
בהצלחה
אופן הכנה
-
אופן ההכנה
-
1) בסיר שמים את החבושים שלמים ומבשלים כ 15 דק מרגע הרתיחה לקילוף מהיר
-
2)מקלפים את החבושים וחותכים לעיגולים ומוציאים את הקשה שבאמצע וחותכים לחתיכות בינוניים
-
3)שמים בסיר ומוסיפים את המים עם המיץ לימון ומבשלים לעוד 10 דקות ⏲
-
4) מוסיפים את כל השאר מבשלים לעוד שעה וחצי על אש נמוכה ⏲עד לסמיכות
-
מקררים ❄ושמים בצנצנת
-
בהצלחה