לןגן

עוף עם אפונה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/08/2017 | 00:47
עוף עם אפונה

תקציר המתכון: עם אורז ליד זה פצצות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן לטגן את הבצל עד להזהבה ,להוסיףחצי כפית כורכום וכף פפריקה מתוקה ולערבב,לטגן את חלקי העוף משני הצדדים דקה מכל צד עד שנצבעים  ,להוסיף את האפונה שהיא שטופה ומסוננת

  2. לפזר את העגבניות ,לתבל במלח מעט ופלפל שחור גרוס

  3. להוסיף 2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף ,לבשל בלהבה בינונית ,כעבור חצי שעה ,להסיר מכסה לפזר את הירק לנענע את הסיר ולהמשיך לבשל ללא מכסה עד לריכוך העוף כ 40 דקות

  4. בתאבון 😊אילנית בניזרי 💜