לןגן

שניצל

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/08/2017 | 00:02
שניצל

תקציר המתכון: המאכל הלאומי חחח

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החזה עוף ראשית לטבול בקמח לבן לנער היטב ואז לטבול בביצים ולבסוף בפירורים המוזהבים.

  2. טיפ: אחרי שכל החזה עוף מוכנים לטיגון אני מכניסה אותם למקרר לכמה שעות ורק אז מטגנת כך הפירורים לא ניפרדים מהשניצל.

  3. לטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים

  4. בתאבון אילנית בניזרי 💜