לןגן

פתיתים אדומים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 19/08/2017 | 23:54
פתיתים אדומים

תקציר המתכון: פתיתים זה אהבה לילדים ולגדולים

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קטן עם השמן עד להזהבה ,להוסיף סילאן לקירמול ,פפריקה מתוקה , רסק עגבניות לערבב לעוד דקה שתיים ,להוסיף חבילת פתיתים ,מלח פלפל שחור גרוס וכמון ,לטגן קלות תוך כדי עירבוב

  2. להוסיף מים רותחים עוד ערבוב

  3. להנמיך להבה לנמוך לכסות מכסה

  4. עד לאידוי המים כ 15 דקות ,לפתוח עם מזלג את הפתיתים לכסות ולכבות את הגז ,בתאבון אילנית בניזרי 💜