לןגן

אורז אדום עם עוף

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 19/08/2017 | 16:35
אורז אדום עם עוף

תקציר המתכון: ארוחה בסיר אחד

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אורז אדום

  2. לטגן בצל בינוני קצוץ דק עד להזהבה להוסיף 3-4 עגבניות מגורדות כף רסק ולהמשיך לטגן עד שזה מצטמצם מעט

  3. להוסיף מעט נוזלים ולתבל מלח פילפל גרוס פפריקה מעט קינמון לערבב להוסיף חצי כוס מים ולהכניס את קוביות חזה עוף לבשל 15 דקות להוסיף אורז לאחר שבררנו ושטפנו לערבב ולהוסיף מים רותחים עד 1 סמ׳ מעל האורז להביא לרתיחה לערבב לכסות את הסיר ולהנמיך ללהבה נמוכה עד לאידוי כל הנוזלים לערבב עם מזלג ולסגור את הסיר לעוד 10 דקות ולהגיש ליד סלט ירקות

  4. אפשר גם עם חלקי עוף כמו כרעיים יריכיים במקום הקוביות חזה עוף רק אז הבישול יותר ארוך אחרי שהעוף מבושל מוציאים לצלחת מוסיפים את האורז ו כשהאורז מוכן מניחים את העוף מעל