לןגן

טארט תאנים בקרם שקדים.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 18/08/2017 | 21:51
טארט תאנים בקרם שקדים.

תקציר המתכון: הטארט תאנים בקרם שקדים. טעים, עדין ומיוחד!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לתחתית

חומרים לקרם שקדים

להברשה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה הבצק לתחתית:

  2. לערבב במג'ימיקס את חומרי הבצק עד להתגבשות להוציא,

  3. לאחד ידנית למלבן לעטוף ולהכניס למקפיא למספר דקות.

  4. לההוציא, לרדד הבצק ולהניח על תבנית פאי מסולסלת ומשומנת.

  5. לחורר תחתית הבצק בעזרת מזלג ולהחזיחר בחזרה למקפיא.

  6. כעת להכין הקרם שקדים במגי'מיקס:

  7. להכניס כל חומרי הקרם עד לקבל קרם חלק. להוציא התבנית מהמקפיא,

  8. לצקת הקרם על הבצק עגכ כמעט לגובה השוליים.

  9. כעת לסדר יפה יפה את התאנים שחתכנו לארבע.. כך שחצי תאנה תהיה בולטת מהקרם.

  10. להתחיל מההיקף ועד למרכז. במרחק שווה ובצורה מעגלית. לשים תאנים בשפע.

  11. בעזרת מברשת להבריש החמאה המומסת על התאנים, בעזרת מסננת לפזר מעט אבקת סוכר

  12. בעדינות על כל הטארט.

  13. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 35-40 דקות.

  14. להוציא הטארט לאחר שנאפה וקיבל השחמה יפה ועדינה.

  15. לחמם ריבת מישמש ולהבריש בעדינות את כל העוגה

  16. ---- ב תי א ב ו ן -----